3 september 2012

Ik krijg vaak te horen van mensen om ons heen "jij hoeft niet lang te zoeken naar meubeltjes voor je nieuwe huis want je maakt ze zelf?!
Zoals de fotos al zeggen heb ik weinig witte en eigen meubels in huis staan. Eerlijk gezegd wilde ik eens wat anders dan 'mijn eigen spullen'. In ons vorige huis hebben we 4 jaar lang witte meubels gehad. En het interieur veranderde nog wel eens. Ik denk dat we wel 6 eettafels gehad hebben in die 4 jaar. Als ik iets nieuws had gemaakt kon dat in mijn eigen huis niet ontbreken.
Daarintegen ben ik vanuit ons oude huis begonnen en gestart. We kregen vaak mensen over de vloer en dan was mijn eigen huis de 'showroom'.
Dat is nu veranderd. Ik wilde van mijn nieuwe huis geen showroom meer maken. En het leek mij nou eens leuk om ook meubels te zoeken, bekijken en te kopen. En na 4 jaar lang witte meubels gehad te hebben wilde ik eens iets anders. Ik ging voor een andere landelijke stijl. Meer hout en aardetinten.
Overigens is onze basis in huis zo strak en eenvoudig qua kleuren dat er zo witte meubels in zouden passen hoor!

Wel hebben we een prachtige witte klepbank gekocht, daar ben ik heel blij mee. Met aan de andere kant 2 gecapitonneerde stoelen en een mooie oud houten eettafel.

 
 
Omdat ik beide stijlen nog steeds erg mooi vind ben ik druk bezig met het vinden van een mooie mix voor in mijn webwinkel en showroom.
Wit en hout, nieuw en brocante zijn zo mooi te combineren dat ik dit graag als geheel wil gaan aanbieden en verkopen.
Mooie houten bladen met witte onderstellen bijvoorbeeld. Ik heb nog zoveel ideeen, dus er is nog een hoop werk te verzetten! :-)

Groetjes Wilianne

3 opmerkingen:

 1. Mooie eethoek zo!! en een prachtige klepbank, die staat ook nog op mijn verlanglijstje! Liefs lindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vindt het zelf een mooie mix een beetje brocante met landelijke strak maar toch ook wel sober...Mooi hoor!

  Fijne week groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Waar komen de stoelen vandaan, als ik vragen mag.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen