12 september 2012

Werk en vakantie

Mijn werkweek in loondienst zit er weer op. Ik werk ongeveer 1 week per maand als kraamverzorgster. 3 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding voor kraamverzorgster,  na 1 jaar had ik mijn diploma op zak. Ik ben fulltime begonnen maar uiteindelijk besloten om mijn contract te verlagen en de rest van de tijd te besteden aan mijn eigen zaak. Landelijk at Home is mijn passie en ik heb daar erg veel plezier in. Bovendien is het heerlijk om voor jezelf te werken en je eigen tijd in te delen.

Vorige week dinsdag werd ik gebeld dat ik naar een bevalling mocht. En gelukkig kwam ik op tijd want ik was net binnen en het jongetje werd kort daarop geboren! Wat blijft dat toch bijzonder en een wonder als je zo een mensje op de wereld ziet komen.
Tegenwoordig zijn er steeds minder thuisbevallingen, dus voor ons blijft het altijd bijzonder als we er weer 1 meemaken. Na 8 dagen heel fijn werken vandaag afscheid genomen. Ik kreeg een mooie bos bloemen en een grote doos Merci chocolade mee. Echt zo lief! 

 


Vanaf maandag begint onze vakantie, heerlijk! Mijn vriend en ik hebben samen 4 weken gepakt. De 3 weken begin dit jaar waren geen vakantie want toen waren we druk met klussen.
We gaan helaas niet op vakantie, maar we willen wel lekkere dagjes weg. Opzich vind ik het ook niet zo heel erg aangezien we nu een prachtig huis hebben. Daar heeft veel geld in gezeten en je kan ook niet alles willen.
Nog de laatste puntjes op de i. Zo gaan we de zolder schilderen en moeten er nog plintjes worden gemaakt.
Maandag komen ze de voortuin doen, dan is het vooraanzicht straks helemaal netjes!!
Ik heb er zin in, heerlijk dat rommelen in huis. En elke keer word het mooier.

De keuken is ook bijna af. De achterkant word nog betegeld. We hebben hiervoor kleine witte tegeltjes gekozen van 10x10 cm. Verder wil ik nog graag een toog over de afzuigkap en 2 planken om allerlei mooie potten neer te zetten.


2 opmerkingen:

 1. Klus ze nog, en laat je de tuin ook een keer zien.
  Vergeet niet om heerlijk te genieten van jullie vakantie samen!

  Groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een mooie sfeer neergezet, super hoor!
  Ik zal je in de gaten houden!

  groetjes Dineke

  BeantwoordenVerwijderen