8 maart 2013

Een beetje thuis en de showroom

Het is weer even geleden maar kwam er maar niet aan toe om een nieuwe post te schrijven. Ik moet daar altijd echt even voor gaan zitten.

De laatste weken ben ik druk geweest met de muren schilderen. Ik kreeg al verontruste mailtjes of alles wel goed was gegaan omdat het even duurde met de resultaat fotos. Maar ik heb helaas geen tijd om de muren tegelijk te doen, dus het gaat stuk voor stuk. Ik moet nu alleen de lange muur nog en dan is alles klaar. Maar dan moet de grote kast naar voren dus zodoende stel ik het een beetje uit.
Maar volgende week ga ik de muren echt afmaken want onze pup komt eraan en dan wil ik alles afhebben.
Tussen de muren en werken door ben ik ook nog bezig de keuken te schilderen. Wij hebben een Ikea keuken en ik wilde juist een ander sfeertje. Het resultaat is prachtig, ik moet nog een aantal deurtjes en dan is het klaar.
Maar je ziet, zoveel ruimte is er niet! ;) dus het duurt even. Binnenkort een voor en een nafoto.
Ik kan jullie wel alvast wat laten zien van de kalkverf, vooruit een klein stukje dan.Ik heb deze fotos gemaakt met mijn telefoon, ze zijn dus niet heel scherp. De kleur is Potato Skin ik vind hem prachtig. Links naast de deur hebben we een klein stukje muur voordat de keuken begint. Het is een muurtje waar je iets moois aan de muur kan hangen alleen zit onze thermostaat er. Lelijk ding, maar goed het hoort erbij he. Ik heb er een tijdje een zuil neergezet, maar deze is helaas wat gaan scheuren door warmte-kou verschil. Ach wat vervelend, dan moeten we weer iets anders kopen. hihi.
Ik heb via marktplaats bij een leuk vrouwtje die brocante meubeltjes schilderd een leuk wit oud kastje gekocht.Foto volgt. Een soort nachtkastje alleen dan een slag groter. Ik vond het wel zo leuk staan dat ik me bedacht dat ik wel meer wit in huis wil.
We hebben natuurlijk de witte klepbank en de deuren en kozijnen zijn mooi wit. Maar door de pittige kleur op de muur leek het mij wel mooi er weer wat lichters in te gooien.
We hebben vorig jaar een teak tvmeubel gekocht, we moesten toen iets hebben en teak verkoopt weer goed ;-)
Dus ons meubel staat op marktplaats en er komt een leuk wit, beetje brocant meubel voor in de plaats.

Ik heb nog veel leuke plaatjes straks voor mooie post ook van onze stoere badkamer. Maar eerst alle rommel uit huis en alles weer aan kant.

Showroom

We hebben namelijk de laatste weken niet stil gezeten. Zo was het best druk bij Landelijk at Home en hebben we de showroom verbouwt. Ik huur namelijk 1 ruimte die in 2 kleinere ruimtes is opgesplitst. Zo kon ik 1 werkruimte maken en 1 showroom.
Maar ik begon mij te irriteren aan de scheidingswanden. Die zagen er zo uit

 
Mijn meubels kwamen er niet mooi in uit, dus daar moest iets op bedacht worden. Ik ben naar een bouwbedrijf gegaan en heb een kleine 30 gladde platen besteld. Deze hebben we tegen de wanden aan geplakt met super kit. De kieren hebben we dichtgesmeerd en vervolgens een mooie latex eroverheen. Toen nog een vloer met plintjes en het resultaat mag er zijn.
Wat vinden jullie ervan??

Fijne zonnige dag vandaag!

Groetjes Wilianne

12 opmerkingen:

 1. Je kleine sneekpreview van je muur is erg leuk....prachtige kleur....
  Je bent er maar druk mee en dan ook nog de keuken...
  De pup zal er zich ook best thuis voelen...
  Je showroom is zo prachtig ben het helemaal met je eens dat die andere wand niet je meubels mooi laten uitkomen....zo'n kille wand...
  Ik hoop dat de zon zich nog even laat zien...het is hier bewolkt en zo af en toe een spetter regen...

  Fijne week Wilianne....

  Lieve groetjes,
  Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, jij hebt niet stilgezeten de laatste tijd! Ik vind de kleur van je kalkverf prachtig (heb je er twee lagen op?). Ben heel erg benieuwd naar het totaalplaatje. Je showroom is ook prachtig geworden. Je hebt hele mooie meubels staan.
  Fijn weekend.
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie een pup krijgen. Wat een klussen hebben jullie gedaan! het ziet er prachtig uit. Het wit zal inderdaad mooi uitkomen zo tegen die prachtige kleur op de muren. De showroom is schitterend geworden. Lieve groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige showroom!!! Echt mooi sfeertje hoor.
  Succes met de klussen.
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig ziet het eruit. Weet je dat dat altijd al mijn grote droom is, een eigen zaak met opgeknapte spullen. Ik doe het nu ook, maar dan vanuit huis. We hebben natuurlijk een kringloopwinkel, maar dat is voor onze kerk en is allemaal vrijwilligerswerk (en we zijn hier heel druk mee). Eigenlijk moet je gewoon de stap wagen en iets gaan huren, maar ja..... Fijn weekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben benieuwd naar het eind resultaat!
  je muur is al heel mooi, en die zuil ook!

  fijn week-einde
  inge
  my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan alleen maar zeggen dat het er schitterend uitziet.

  Doei Doei Greet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur is Potato Skin. Ik ben benieuwd hoe je keuken gaat worden.
  De muur in je showroom heb je goed opgelost zo!!
  Fijn weekend!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geen wonder dat je geen tijd hebt om te bloggen! De wand in de showroom ziet er nu heel mooi uit, een goede oplossing zo!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je kleur in de woonkamer erg mooi geworden! lekker stoer, en ik vind je pot op de zuil prachtig!! (een beetje jaloers ) En wat een verschil nu de wanden vlak zijn in je showroom, en de vloer maakt het helemaal af! Wat een ruimte heb je zeg..en het staat al goed vol ;)Ik ben heel benieuwd naar je volgende posten
  Prettig weekend,
  Groetjes Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie showroom heb je.
  En wat een prachtige meubels heb je er staan.
  ben erg benieuwt hoe alles in je woonkamer en keuken word.
  Van wat je heb laten zien vind ik het al erg mooi worden.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kamer is mooi geworden. Ook heel mooi is je zuil, zo stoer. En het lijkt me heerlijk om je zo uit te leven in je eigen showroom, super! Zou best eens graag willen rondsnuffelen daar...
  Maar ik denk dat ik dan een aanhangwagen zou moeten meenemen, haha.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen