13 oktober 2012

Nieuwe aanwinst

Een paar weekjes geleden heb ik dit mooie oude kastje op de kop getikt. Hij was bedoeld voor de verkoop, maar bedacht me ineens dat hij ook wel heel erg mooi bij ons op de overloop zou staan.
Daar hadden we nog een mooi plekje over voor een mooi kastje, en deze staat er perfect.
Het kastje was grenenhout en na behandeling is dit het resultaat.




 
 
 
Ben 2 weken geleden bij de woonwinkel Seizoen en Stijl geweest. Had in deze blogwereld erover gelezen. We zijn in de vakantie een nachtje weggeweest en kwamen toen in de buurt van de winkel. Dus dan kon ik het niet missen. Het is een erg mooie winkel met hele mooie spullen. Heb dan ook best wat gekocht. Zo hebben we thuis weer wat mooie accesoires, en deze kan ik dan ook goed gebruiken om mijn meubels aan te kleden en op de foto te zetten.

Ik heb een mooie pot van PTMD gekocht, kandelaars en 2 mooie lijstjes en nog wat spulletjes. Het is altijd een klein feestje om in zo een mooie winkel te lopen. Word daar altijd zo vrolijk van.
De takken heb ik van de week bij een bloemenzaak gevonden. Plaatje compleet.
Ik word er blij van! 
 


9 oktober 2012

Verven verven en nog eens verven..

Het was een hele klus, maar het zit er (bijna) op. Mijn vriend en ik hebben allebei 4 weken vakantie gehad, nja vakantie als ondernemer heb je eigelijk nooit vrij maar dat terzijde. En we hadden nu mooi de tijd om eens wat klusjes te doen in het huis. Allemaal van die 'minder leuke' klusjes die je het liefst wil blijven uitstellen. Maar we zijn er toch voor gegaan. De hele zolder hebben we gewit, plintjes, de voortuin gedaan en de grootste klus, de kozijnen aan de buitenkant geschilderd.
Deze week was het droog, dus we hebben een grote ladder gehuurd en zijn maandag begonnen.
Wat een klus zeg. En dan verven met terpetineverf dat is al helemaal niet prettig.
Na een kleine 3 dagen zijn we zo goed als klaar. En het resultaat mag er zijn toch.

De voor foto links is voor de verbouwing. De bruine kozijnen en de ronde deur is inmiddels wit, de witte klapramen zijn antracietgrijs.

 
Ik ben erg blij met het resultaat, wat een opknapper zeg!
De voortuin is leeggehaald. Er lag gras in en dat moet je te vaak bijhouden. Ze hebben de tuin leeggehaald en grind gelegd. In het voorjaar gaan we de beplanting doen.
 
Ook al heb ik ook gewerkt tijden de vakantie (al voelt het niet als werken) hebben we toch wel erg genoten van de vakantie. Net wat later opstaan, gezellig ontbijten, gezellig op stap heerlijk!!
 
Het is erg druk met Landelijk at Home. Ik heb weer veel mensen blij gemaakt met mijn meubels, en dat geeft toch heel veel voldoening. Wat wil je nog meer, mensen die zo enthousiast zijn als ze je spullen zien en ook als ze hun eigen meubels komen halen/bezorgd krijgen. En ik ben de hele dag met mijn passie bezig. Ik geniet er dagelijks van.

Afgelopen zaterdag een klant blij gemaakt met een prachtige eiken buffetkast. En zelfs ik had bij deze kast moeite er 'doorheen' te kijken maar het resultaat was weer prachtig.

Hier een kiekje van de kast voor en de kast na. Is het geen plaatje.
 
 
 
 
Deze laatste week gaan we nog een aantal meubelstukken halen, dan kan ik weer even vooruit.

Groetjes Wilianne